עגלת הקניות שלך ריקה
מה תרצה לעשות כעת?
שלום לכולם,
מוזמנים לסדנת בישול בלייב בעמוד הפייסבוק של מכון אבשלום עם אור-לי אלדובי, מומחית לאמנות, תרבות וקולינריה וזאביק רילסקי, אנתרופולוג וחוקר תרבות.
מתי?
יום חמישי הבא, ה-4.2.21 בשעה 18:00.
איך מצטרפים?
נכנסים לדף הפייסבוק של מכון אבשלום, עושים לנו לייק ויכולים לצפות, להאזין ולבשל איתנו בפייסבוק לייב.
שימו לב:
רשימת המצרכים מצורפת בהמשך המייל.
אל תחמיצו!
לכל אלו שרוצים להשתתף, אך לא יכולים בשעה הנקובה, ניתן להכנס לעמוד הפייסבוק שלנו, ולצפות בזמן שנוח לכם, אולי גם לבשל, ולא לשכוח לעשות לנו לייק.
להלן הפרטים:
האם יש מטבח לאומי? איך הפכו העגבניה והחציל לגיבורים מקומיים? איך הגיע האורז לספרד ואיטליה?
על כל אלו ואחרים ננסה לענות במפגשים של מכון אבשלום המציבים במרכז הבמה את הדיאלוג בין תרבות וקולינריה.
כל מפגש עוסק באזור קולינרי אחר סביב אגן הים התיכון. המפגשים יטילו אור על השפעות הדדיות, הגירת מזונות והקשר בין האוכל לתרבות למן העת העתיקה ועד ימינו.
המפגש פתוח לכולם ויתקיים בפייסבוק live של מכון אבשלום ביום חמישי ב 18:00 ב 4.2 ניתן לבשל אתנו בזמן המפגש או להיכנס בזמנכם החופשי. מידע על מפגשים נוספים בקרוב.
מה מכינים? Pasta cavolfiore פסטה עם כרובית בנוסח נאפולי
רשימת המצרכים להכין מראש: