fbpx

פותחים בסטה - פרופסור ידידיה גפני מדבר על הנדסה גנטית במזון

בית / פודקאסטים / פותחים בסטה - פרופסור ידידיה גפני מדבר על הנדסה גנטית במזון

פותחים בסטה – פרופסור ידידיה גפני מדבר על הנדסה גנטית במזון

פרופסור ידידיה גפני, לשעבר מנהל המחלקה לגנטיקה במכון וולקני, מרצה באוניברסיטת בר אילן ומנגיש את המדע לקהלים שונים
מדבר על הנדסה גנטית במזון: צמח המייצר אינסולין, משבר המזון העולמי, שובו של המלפפון הבאלאדי ועוד דברים מעניינים שקורים בתחום.
עם מיכל לברטובסקי.

רישום לרשימת דוור

ניוזלטר

פניה מהירה

ניתן לשלוח פניות בכל נושא הקשור למכון אבשלום, רישום, תשלום אונליין, תוכן קורסים, פעילויות ועוד.

טוען...
Form Uploaded
[training_simple_products]
[event_modal_shortcode]

הזמנת כרטיסים

אנא בחרו את המוצרים המתאימים לכם

[course_modal_shortcode]
[event_modal_shortcode]
דילוג לתוכן